A mobilflottákról és a mobilflották.hu -ról röviden

céges mobilflotta

Üdvözöljük Önt a céges és lakossági mobilflotta lehetőségekkel foglalkozó honlapunkon!

A korábban még csak könyveléssel, pályázatírással, céges és lakossági hitelezéssel foglalkozó szolgáltató cégeink ügyfelei közül többen jelezték, hogy sokallják működési/megélhetési költségeiket. Így indult 2011-ben az ezzel kapcsolatos szolgáltatásunk, a céges és lakossági mobilflotta tanácsadás…

A mobiltelefon-használat havidíja felezhető volt a könyvelt ügyfeleink (lásd lentebb) egyharmada esetében !

Egy lakossági példával élve: egy 3-5 db telefon-előfizetést használó család esetében olykor megtakaríthatjuk egy egyhetes külföldi nyaralás árát, extrákkal…

Az Ön számára mobilflotta keresése közben nagy valószínűséggel a négy legfontosabb szempont lesz:

  1. a választott mobilflotta tartós fennállásának garanciája
  2. a tételes, átlátható számlázás
  3. a telefonszáma tulajdonjogának megtartása
  4. jelentős megtakarítás elérése a mobilszámlán

Kérem keressenek!

céges mobilflotta árakEgy mobilflotta fenntartható működésének pillérei:

 1. a flotta ügyfeleinek fizetőképessége
 2. a morális és szakmai prudencia
 3. a stabil mobiltelefon-szolgáltatói háttér

Mind a céges mobilflotta, mind a lakossági mobil flotta fenntartása:

 • felelősség a flotta tulajdonosa/üzemeltetője/adminisztrátora számára,
 • kockázat a mobil-szolgáltató számára
 • és mondjuk ki bátran, hogy a telefonflotta mára kockázat mentes a leendő mobilflotta előfizető számára

Minden ügyfelünk esetében egyénileg figyelünk arra, hogy kockázat mentesség mellett a megtakarítás az adott előfizető körülményeihez képest a lehető legnagyobb legyen!

céges mobil flotta

Cégcsoportunk a biztonságos, átlátható és költséghatékony működésű mobilflották elkötelezett híveként kezdett el a mobilflotta kérdésével komolyabban foglalkozni:

A mobilflottás telekommunikácós tanácsadó tevékenységünk első évében közel 80, kisebb-nagyobb telefon flottával tárgyaltunk, és világítottunk át működésüket.

Az elmúlt néhány évben pénzügyi-kockázati, jogi és az ügyfélkiszolgálás minősége szempontjából folyamatosan elemezzük a hazánkban működő legkeresettebb mobilflottákat. Büszkék vagyunk rá, hogy az új ügyfelek mellett mára a flották tulajdonosai is megkeresnek bennünket legújabb csomagajánlataikkal, hiszen tudják, hogy a mi ügyfélkörünk jó fizetőképességű, alapos tájékoztatási folyamaton “átesett” ügyfélbázis.

Ügyfeleink, partnereink, tagjaink és előfizetőink részére lehetővé tesszük a csatlakozást a flotta-partnereink flottáihoz, mindezt azonban egy alapos tájékoztatási-tanácsadási folyamat előz meg, flottás telekommunikációs tanácsadóink körültekintő és objektív támogatásával. Mi nem üzemeltetünk flottát, hanem felelősséggel kiválasztva ajánljuk, közvetítjük őket. (Mobilflotta üzemeltető nem hirdetheti a flottáját az interneten, ez mobilszolgáltatói megkötés.)

Leplezetlen a törekvésünk, hogy Ön ne csak a mobilflotta-ügyének megoldásához kérje a segítségünket, hanem számos egyéb területen is, ahol potenciálisan további számottevő költségmegtakarítás érhető el.

Ha többre kíváncsi velünk vagy a szolgáltatás minőségével kapcsolatban, büszkén ajánljuk, nézzen utána csapatunknak a webes (szakmai) fórumokon!