Bárki ingyenes mobilhívást kaphat ajándékba úgy, hogy nem is kell mobilflotta előfizetőnek lennie hozzá.

ingyen mobilhívások

Ingyenes mobilhívás a Viberrel!

Ha Ön Viber felhasználó, tegnap bizonyára  Ön is kapott erről szolgáltatói értesítést. Alábbiakban összefoglaljuk az ingyenes mobilhívás főbb tudnivalóit.

A Viber nagyszabású akciójának lényege, hogy 100 ország mobil -és vezetékes számait lehet teljesen ingyenesen hívni mobilról úgy, hogy a hívott félnek nem is kell Viber felhasználónak lennie.

(Ez az ún, Viber-out szolgáltatás, ami már évek óta elérhető, csak amikor éppen nem ingyenes, olyankor éppen a legolcsóbb a VOIP szolgáltatások között. Viber-out sztenderd díjszabása és a percdíjak itt tekinthetőek meg, a hívni kívánt ország kiválasztása után.)

Bármilyen telefonszámot ingyenesen hívhat tehát, ha az az alábbi országok egyikének vezetékes vagy mobilhálózatában van és nem emelt díjas vagy speciális telefonszám (mint pl. Magyarországon a 0680-as, egyébként díjmentesen hívható zöld számok vagy 0640-es kék számok, amelyeket belföldi hívásként számol minden vezetékes, de nem minden mobil tarifacsomag). A hívás indításához mobilinternet kapcsolat vagy Wi-Fi és egy telepített Viber alkalmazás szükséges, de a rendszer azt nem ellenőrzi, milyen országból indítjuk a hívást.

Az alábbi főbb kikötésekkel működik az ingyenes mobilhívás promóciója, angol nyelven itt tekinthetőek meg a feltételek:

  • 2016. június 27-ig tart az ingyenes mobilhívások (és vezetékes egyaránt) promóciós időszaka
  • mobiltelefonról, tabletről, vagy asztali PC-re telepített alkalmazásból egyaránt indíthatóak a díjmentes hívások
  • 10 perces maximum hívásidő (újraindíthatóak a hívások az automatikus vonalbontás után)
  • egyéni használat engedélyezett (vagyis a call center típusú vagy továbbértékesített hívások nem)

Az ingyen telefonálási kedvezményben érintett desztinációs országok tehát:

Amerikai Szamoa, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Bahrain, Bangladesh, Belgium, Bermuda, Bhután, Bolívia, Brazília, Brunei Szultanátus, Bulgária, Kambodzsa, Kanada, Chilei Köztársaság, Kínai Népköztársaság, Kolumbia, Costa Rica, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Dominikai Köztársaság, Egyiptom, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Hong Kong, Magyarország, Izland, India, Indonézia, Irán, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Kazahsztán, Kenya, Kuvait, Laosz, Lettország, Líbia, Luxemburg, Makaó, Malájzia, Málta, Mariana-szigetek, Martinique, Mauritius, Mayotte, Mexikó, Mongólia, Namíbia, Nepál, Hollandia, Új-Zéland, Nigéria, Norvégia, Pakisztán, Panama, Paraguay, Peru, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália, Puerto Rico, Réunion , Románia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szingapúr, Sint Maarten, Szlovákia, Szlovénia, Dél-afrikai Köztársaság, Dél-Korea, Spanyolország, Szváziföld, Svédország, Svájc, Tajvan, Thaiföld , Törökország, Türkmenisztán, Ukrajna, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Királyság, Amerikai Egyesült Államok, Amerikai Virgin-szigetek, Üzbegisztán, Venezuela, Vietnami Szocialista Köztársaság.

Ha lejárt a promóciós időszak és Önt is érdekli az ingyen mobilhívás lehetősége (vagy nagyon kedvező percdíjakkal telefonálás), töltse ki az alábbi űrlapot és elküldjük a publikus mobil tarifákhoz képest sokkal kedvezőbb, részletes, tételes lakossági vagy céges mobilflotta ajánlatainkat.