Magánszemélyként, ha nem üzleti célra használjuk mobiltelefonunkat fontos lehet az alacsony havidíj is, a kedvező mobilflottás percdíj mellett természetesen.

Lakossági mobiltelefon flottáink már 2 000 forintos, céges mobilflottáink már nettó 1 300 forintos 100% -ban lebeszélhető havidíjjal is választhatóak.

Ráadásul a mobilflották legtöbbjére érvényes percdíj-adó havi 490-Ft-os összegének a megfizetése helyett önnek most lehetősége van valamelyik internet opciót választani (már nettó 768 forinttól).

Mobiltelefonjukon internetező, Skype díjmentes hívásokat bonyolító lakossági előfizetőknek ideális mobilflotta tarifacsomag, amelyben 2 768 Ft-ért az alábbiakat kapjuk:

  • 200 megabájt Internethasználatot, ami ha elfogyott, nincs pluszdíj, csak lassítják a kapcsolatot. E-mailezésre, képek, pár perces videók küldésére még így is tökéletes marad, de kérhetünk nagyobb net-csomagot bármikor!
  • Korlátlan mennyiségű díjmentes beszélgetést barátainkkal a flottán belül!
  • 11 Ft-os, másodperc alapú percdíjakat a flottán kívüli hívásokra!
  • Teljesen lebeszélhető havidíj!
  • A kedvező percdíjak ellenére rendkívül kedvező készülékárak, sok készülék lényegesen olcsóbb, mint a szolgáltató üzletében!

Küldjünk önnek egy készülék árlistát?

Szeretné átnézni a fenti mobilflotta tarifacsomag részletes leírását?

Készítsünk önnek egy pontos számítást? Kiszámoljuk, hogy az utolsó “normál” mobiltelefon számlájának összegéből mennyit tud megtakarítani ezzel a flottás tarifacsomaggal, vagy ugyanannyi pénzből mennyivel többet tud telefonálni, internetezni?

 

Válaszoljon a lenti néhány rövid kérdésre és hamarosan tájékoztatjuk az önnek legideálisabb flotta-tarifáinkról: