Üdvözöljük Önt a céges és lakossági mobilflotta tarifákat bemutató weboldalon!

A kedvező mobil percdíjak, a korlátlan mobilinternet, a korlátlan beszélgetés itthon és az EU-ban egyformán fontos egy-egy vállalkozás, egy cég munkatársai között, mint egy család tagjai és generációi között. A koronavírus jött és fenekestül felforgatta azt, ahogyan idáig dolgoztunk, szórakoztunk, társasági életet éltünk.

Az emberiség technikai fejlődése távközlési területen már eleve abba az irányba tartott, hogy egyre inkább a “virtuális világban” éljünk de 2020 tavasza óta ez már inkább muszáj mintsem egyéni választási opció. Amíg a személyes kontaktusokat csökkenteni ésszerű, nagyon fontos, hogy egy-egy távközlési szolgáltatás milyen minőségű és mennyit fizetünk érte. Szerencsére mára már alig van olyan, hogy a távközlés valamilyen formája (pl. mobilinternet, mobiltelefon tarifák) ne lenne elérhető.

Tényleg mindent el tudunk már intézni egy fotelból a mobiltelefonunkkal online, például:

  • a bevásárlást (webshopok)
  • a munkba járást (pl. video konferencia)
  • a munkavégzést
  • a kultúrát (élőben sugárzott színházi előadások)
  • szórakozást (pl, online kábel tévé, netflix)
  • tárasági életet élhetünk barátainkkal
  • tarthatjuk a kapcsolatot a gyerekekkel, a szülőkkel, nagyszülőkkel (ugye újabban Önök is többet hívják egymást videotelefonon?)

A mobiltelefon-használat havidíja kis túlzással felezhető azok számára, akik a mobilszolgáltatók weboldalain látható tarifákkal telefonáltak eddig. Ehhez csupán be kell lépni egy mobilflottába és mobil flotta tarifára szerződni.

Egy lakossági példával élve: egy 3-5 db telefon-előfizetést használó család esetében egy év alatt megtakaríthatjuk a háztartás éves fűtési/hűtési költségét. Ami most, hogy több időt töltünk otthon, több lesz, mint eddig…

Mikor és kinek éri meg váltani a mobilflották.hu által ajánlott valamelyik mobilflottás tarifára?

Álljon itt egy példa: havi bruttó 2 890 forintért korlátlan flottán belüli perc és közel 300 belföldi perc jár, mindezt másodperc alapon, hűségidő nélkül és egyszeri belépési díjjal. Ez az esetek zömében elegendő is egy hónapra. Ha azonban Ön kiemelkedően sokat telefonál, ezzel a tarifával bruttó 5 forintos percdíjakkal hívhat belföldi számokat.

Milyen mobilflották érhetőek el a mobilflották.hu flotta-portfóliójában?

Az általunk ajánlott flották mindegyike több éve működik, némelyik többezer taggal bíró, 9-10 éves múltra visszatekintő, stabil mobiltelefon flotta. A szolgáltatók számára megbecsült, számlájukat rendszeresen fizető előfizetőkről lévén szó, csak a jó fizetési morállal bíró új tagok csatlakozhatnak az általunk ajánlott flottákhoz, erre nagyon büszkék vagyunk.

Szeretném felezni a mobilszámlámat

Amennyiben Ön jelenleg is rendszeresen, határidőben fizeti mobiltelefon-számláit, nincs akadálya annak, hogy akár holnaptól nettó 6-7 forintos percdíjakon telefonáljon, természetesen másodperc alapon.

Milyen mobilflottához NEM lehet csatlakozni a mobilflották.hu segítségével?

Nem foglalkozunk olyan mobilflottával, amelyet akár a mobilszolgáltató/flottaüzemeltető, akár az Ön szempontjából kockázatosnak minősítünk annak átvizsgálása során. Ilyen például az egyik több ezer alkalmazottat foglalkoztató nagyvállalat mobiltelefon flottája, amelyhez maga a csatlakozás „megoldható”, azonban az előfizető cég alkalomszerűen felülvizsgálhatja az újonnan csatlakozott tagok jogosultságát. Amennyiben a vállalati flottához csatlakoztatott előfizető nem felel meg a flotta belső előírásainak  (pl. legyen a cég munkavállalója, vagy annak közeli hozzátartozója), átkerül publikus tarifába, az esetlegesen vállalt hűségidő megtartásával.

Magánszemély és cég egyaránt csatlakozhat a mobilflottákhoz?

Természetesen igen. Amennyiben olyan tarifacsomag passzol az Ön telefonálási szokásaihoz, amelyet alapesetben csak cégek vásárolhatnak meg, de Ön magánszemélyként csatlakozna, arra is kínálunk megoldást. Amennyiben Ön az alkalmazottainak is szeretne kedvező mobilflotta tarifát biztosítani, de nem szeretne anyagi felelősséget vállalni ezen előfizetések után, van rá kényelmes megoldás!

Melyik szolgáltatónál vannak a mobilflották?

Ezt az információt a flottába lépés folyamatának kezdeti szakaszában (a szolgáltatók kérésére) sajnos bizalmasan kell kezelnünk. Legyen elég annyi, hogy olykor szolgáltatóváltás nélkül is élvezni tudja majd a flottás tarifák előnyeit, ha ragaszkodik mostani mobilszolgáltatójához.

Hűségidővel terhelt a jelenlegi mobiltelefon-előfizetésem. Tudok-e váltani flottás tarifára?

A tapasztalatunk az, hogy az esetek zömében igen. Számtalan típusú „hűséges” mobiltelefon-előfizetés van érvényben, ezért erről egyedileg konzultálunk Önnel, miután szerződését és igényeit alaposan átbeszéltük. Az előzetes konzultáció díjmentes.

Mi a mobilflottába lépés kockázata a belépő előfizető számára?

Hűségidő aláírása nélkül is válthat igen kedvező percdíjú flottás díjcsomagra, így véleményünk szerint nem jár az Ön számára kockázattal a flottás tagság. Minden előfizető a saját számlájának a fizetéséért vállal kezességet. Nemfizetés esetén csak az érintett előfizető szerződése szűnhet meg – az Öné nem. Ráadásul a belépésnek a flották zöménél egyszeri díja van, ami általában alacsonyabb, mint az Ön első havi megtakarítása az új, flottás tarifacsomaggal. Sőt, olyan tarifával is találkozni fog ajánlataink között, ahol a mobilflotta csatlakozás díjmentes.

A mobilflottán belüli hívások mindig díjmentesek?

Igen. Minden mobilflottás tarifánk esetében percdíjmentes az egymást közötti korlátlan beszélgetés. Tény, hogy van tarifa, ahol ennek az opciónak minimális felára van, azonban az Ön új percdíjai ezzel együtt is rendkívül kedvezőek lesznek. A kapott ajánlat szerinti havi alapdíj mindig tartalmazza ezt az esetleges felárat (a tarifák cca. 10%-áról beszélünk).

Van-e telefonadó a mobilflottákban?

Mobilflotta-tarifáink esetében mára már nincs jelen a telefonadó.

Mobiltelefon készülék vásárlása lehetséges-e? Milyen áron?

Igen, legalább olyan kedvező áron, mintha publikus díjcsomagra vállalna hűségidőt valamelyik szolgáltató üzletében. Ráadásul részletfizetés esetén a készülék árának egy részét a szolgáltató a flotta-tagok javára jóváírja a havi számla végösszegéből és bármikor kiléphet a flottás tarifa hatálya alól, nincs tarifahűség.

Ki intézi a mobilflotta-előfizetések esetében az előfizetés vásárlást vagy a tarifaváltást?

Ahogy Önnek kényelmes. Ha szereti maga intézni fontosabb ügyeit, erre is van mód, a szolgáltató üzletében. Sorszámhúzás, sorbanállás nélkül. Mi előzetesen leegyeztetjük az adatokat, Ön bemegy, aláír és kész. Ennyire egyszerű!

Hány előfizetés vásárolható magánszemélyként/cégként?

Ennek száma korlátozott és függ a választandó tarifától. Előzetes konzultáció után pontos számot tudunk Önnek mondani.

Milyen hozzáadott értéket nyújt az Ön cége számára a mobilflották.hu csapata?

A mobilflotta-piacon kiemelkedő színvonalú, sokrétű és valóban lojális ügyfélkiszolgálást.
Csapatunk kollégái nagybankoknál, biztosítótársaságoknál, pályázatíró és telekommunikációs cégeknél gyűjtötték komplex pénzpiaci, hitelezési és telekommunikációs tapasztalataikat. Kollégáink csak egy-egy területen felkészültek, de ott nagyon. Ezt a szellemi, kapcsolati -és rutintőkét felhasználva elhivatottak vagyunk a magyar kis -és közepes vállalkozások fenntartható fejlődésének maximális támogatása mellett, a néha oly frusztráló „multikulti mellébeszélés” nélkül.

Az Ön cége telekommunikációs költségeinek nagymértékű csökkentésétől a vissza nem térítendő EU-s támogatásokon keresztül az adózási-könyvelési tanácsadásig bármire ismerjük a megoldást, vagy a megoldáshoz vezető legrövidebb utat. Első körben javasoljuk, tegyen bennünket próbára a mobil -és vezetékes telefonos költségeinek optimalizálásával és majd ha elégedett, eldönti, továbbmegyünk-e…

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.