Hogyan dolgozunk?

Prudencia

A mobilflották tarifáiról, a kiemelt előfizetői készülékárakról a szolgáltatók és flotta-üzemeltetők egyöntetű kérésére csak regisztráció vagy kapcsolatfelvétel után nyújthatunk részletes tájékoztatást. Ezt a „szűrőt” minden, mobilflottával foglalkozó weboldaltól elvárják, számukra praktikus okokból.

Felkészültség

A mobilflottak.hu weboldalon keresztül Ön regisztráció nélkül választhat az általunk közvetített, közel két tucat mobilflotta-tarifa közül, mindössze egy rövid űrlap kitöltésével. Nagyvállalati környezetben sokéves, kiemelt tanácsadói tapasztalatot szerzett kollégáink a flottás díjcsomagok alapos ismeretén felül a publikus szolgáltatói tarifákat, árakat és a legfrissebb mobilkommunikációs technológiákat és készülékeket is kiemelt figyelemmel kísérik. Büszkék vagyunk a kollégáink által nyújtott lelkes, minőségi ügyfélkiszolgálás magas színvonalára, amely cégcsoportunk összes ágazatára és minden munkatársunkra egyaránt jellemző.

Integritás

Velünk minden információ és eszköz az Ön birtokában lesz ahhoz, hogy a mai telekommunikációs piac összes lehetőségét egyszerre vizsgálva hozhasson megalapozott döntést, akár cége vezetékes, akár mobiltelefon költségeit szeretné minimálisra csökkenteni. Az első néhány kattintás Önre vár, az ügyintézési folyamat további részét rábízhatja mobilflotta-tanácsadónkra.

Kérjük, szánjon néhány percet a lenti rövid űrlap kitöltésére és kollégánk egy munkanapon belül jelentkezik 4-5 optimális mobilflotta-tarifával, melyeket az Ön telefonálási szokásai alapján választ ki.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.