Telekommunikációs elemzés

koltseghatekonysag

A mobilflották.hu weboldalon keresztül Ön összehasonlíthatja a mobilszolgáltatók által kínált lehetőségeket, azaz hogy az Ön fogyasztói szokásaival melyik szolgáltatóval jár a legjobban. Telekommunikációs tanácsadóink a mobilszolgáltatóknál szerzett több éves, kiemelt tanácsadói tapasztalata révén szakértői szemmel elemzik a publikus szolgáltatói tarifákat és a hűség szerződések csapdáit. Ezen felül a legfrissebb mobilkommunikációs technológiákat és készülékeket is kiemelt figyelemmel kísérik.

Büszkék vagyunk a kollégáink által nyújtott lelkes, minőségi ügyfélkiszolgálás magas színvonalára, és arra, hogy a publikus szolgáltatói csomagok összehasonlításán túl VIP lehetőségeket is biztosítunk ügyfeleinknek. Akár 5 Ft alatti másodperc alapú percdíj, teljes egészében lebeszélhető előfizetési díj!

Szolgáltatásunk révén minden tudás, lehetőség és eszköz az Ön rendelkezésére áll ahhoz, hogy a modern telekommunikációs piac minden elérhető lehetőségét egyszerre vizsgálva megalapozott döntést hozhasson, legyen szó akár cége vezetékes, vagy mobiltelefon költségeiről. Segítségünkkel minimálisra tudja csökkenteni telekommunikációs költségeit. Pár kattintás után az elemzési folyamat további részét rábízhatja telekommunikációs tanácsadónkra.

Kérjük, töltse ki a lenti rövid űrlapot, hogy kollégánk hamarosan jelentkezhessen azon szolgáltatók ajánlataival, amelyek legjobban illeszkednek az Ön telefonálási szokásaihoz.

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.